Uludağ Cumalıkızık Turu
Her sene gelenekselleşen Uludağ turlarımıza Aralık'ta start veriyoruz... Sizde bu muhteşem eğlenceden geri kalmak istemiyorsanız yerlerinizi şimdiden ayırtın !!!
2024 Yaz sezonu Erken Rezervasyon fırsatları başladı ... Turu erken alıp en uygun fiyatlardan yararlanmak istiyorsan acele et !!!
Marmaris'in muhteşem doğasını , koylarını , kültürel zenginliğini birlikte harmanladığımız bu gezimiz sizlere farklı bir tatil anlayışı katacaktır.
Önemli Not: Programımız otele giriş yapmadan ilk gün tekne turu ile başlayacağından dolayı, misafirlerimizin teknede ihtiyaçları olacak kıyafetler için ayrı bir çanta ayarlamaları rica olunur.
Sabah otelde alınan kahvaltının ardından ilk olarak Selimiye Köyü’ne gidiyoruz. Vereceğimiz gezi molası sonrası Orhaniye sahillerinde yer alan Kızkumu Plajı’na ulaşıyor ve yüzme molası veriyoruz. Ardından son yılların gözdesi Datça ya doğru yola çıkıyoruz. Ege ve Akdeniz’i aynı anda görerek yapacağımız bir yolculukla, Balıkaşıran Mevkiini de geçerek yarımada Datça’ya ulaşıyoruz. Tarihi Rum evlerini bir arada göreceğimiz ve Can YÜCEL’in evininde bulunduğu tarihi eski Datça’da vereceğimiz serbest zamanda dileyenlerle Muhtar Orhan’ın kahvesinde soluklanabilirler. Ardından Aracımıza yeniden binerek otelimize gitmek üzere yola çıkıyoruz. Akşam yemeğimizin ardından arzu eden misafirlerimiz ile gece turuna çıkıyoruz.(Ekstra)
Sabah erken saatte kalkıp Kahvaltımızı aldıktan sonra aracımıza yerleşiyoruz. 3. günki durağımız olan DALYAN bölgesine geçiyoruz. Buradan bineceğimiz kanal teknesiyle, efsanesi dilden dile anlatılan Byblis ve Kaunos’un hikâyesini rehberimizden dinleyerek kaya oyma KRAL MEZARLARI’nı görüyoruz. Sonrasında nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının Türkiye'deki en ünlü yumurtlama alanı İZTUZU plajına gidiyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından dileyen misafirlerimiz ile (extra) Çamur Banyosu , Sıcak Su Havuzu , Termal Havuz'dan da Yararlanabiliyoruz.Buradaki süremiz sona erdikten sonra tekrar teknemizle kanalı takip ederek otobüsümüze ulaşıyoruz.Akşam üstü saatlerine doğru Dalyan gezimizi de noktalayıp Marmariste ki otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ardından dileyen misafirlerimiz ile gece turuna çıkıyoruz ( Extra )
Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından öğlen 12.00'de odalarımızı boşaltıp resepsiyon'a teslim edicek şekilde serbestiz. Dileyen misafirlerimiz otelin havuzunda vakit geçirebilirler ya da otelimize 100 metre mesafede bulunan İçmeler sahilinde denize girebilirler. Saat 14.30'da tekrar aracımıza geçiyoruz ve Eskişehir'e dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Yolda vereceğimiz molalarla birlikte gecenin ilerleyen saatlerinde Eskişehir'e ulaşıyoruz ve bir sonra ki MEVSİM TOUR organizasyonun da görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.
- Gezimiz paket tur olup bir bütün halinde satılır. Kullanılmayan hizmetlerin iadesi istenemez.
- Firma herhangi bir iptal ve değişiklik durumunda misafirleri 1 gün öncesinden arayıp bilgilendirmekle yükümlüdür.
- Araç koltuk numaraları tur hareketinden 2 saat önce belli olur ve her misafir için sigorta yapıldığından bütün misafirler rehberin bildirdiği koltuklara oturmakla yükümlüdür.
- Rehber yol , hava şartları , doğal afetler seferberlik vb. gibi durumlarda programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Rehber tur programına sadık kalmak şartıyla programda belirtilen yerlerin gezilme sıralamasını değiştirebilir.
- Tekne Turlarında herhangi bir çocuk indirimi olmamaktadır. Tekne turlarında 0-2 yaş çocuklar ücretsiz olup yemek servisi açılmamaktadır.
Turun hareketine 1 haftadan az süre kala yapılan iptallerde ücret iadesi yapılmaz. 7 - 14 gün kala yapılan iptallerde ücretin %50'si 14 - 21 gün kala yapılan iptallerde ücretin %25'i kesilir. 21 gün ve üzeri sürelerde yapılan iptallerde herhangi bir kesinti yapılmaz.