ULUDAĞ Turu ( 1 Gece Konaklamalı )
Hem Bursa'yı gezebileceğiniz Hem de Uludağ da kayak yapabileceğiniz muazzam bir program sizi bekliyor...
Her Sene Gelenekselleşen Uludağ Turlarımız Devam Ediyor...
Siz de Bu Muhteşem Eğlence'den Geri Kalmak İstemiyorsanız , Yerlerinizi Şimdiden Ayırtın !!!
Hareket Noktaları05.45'de Espark İnci börek önü , 06.00'de Hasan polatkan migros önünden hareket ediyoruz. Yaklaşık 3,5 saat sürecek yolculuğumuzun ardından 10.00 civarı Uludağa varıyoruz ve kayak ekipmanı kiralamak isteyen misafirlerimizi anlaşmalı olduğumuz noktaya yönlendiriyoruz. Kayak yapmayı öğrenmek isteyen misafirlerimize rehber arkadaşlarımız 2 saatlik bir temel eğitim veriyorlar. Telesyej ile dağ otaklarına çıkmak isteyen misafirlerimizide anlaşmalı olduğumuz noktaya yönlendirip yardımcı oluyoruz.Saatlerimiz 16.00'yı gösterdiğinde aracımızda toplanıyoruz ve Bursa Şehir Merkezinde Bulunan İkea ve Anatolium Avm'ye Geçiyoruz.Burada Verilecek Olan 1,5 Saatlik Serbest Zamanın Ardından Eskişehir'e dönüş yolculuğumuz başlıyor. 22.00 civarı Eskişehir'e varıyoruz ve bir sonra ki MEVSİM TOUR organizasyonun da görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.
- Lüks Araçlarla Ulaşım
- Kahvaltı ( Soğuk Sandviç + M.suyu )
- Rehberlik Hizmeti
- Milli park giriş ücreti
- Araç içi su ikramı
- Seyahat Sigortası
- Öğle ve Akşam yemeği
- Kayak Takımı ( 750 TL )
- Board kiralama ( 1250 TL )
- Telesiyej ücreti ( 400 TL )
- Gezimiz paket tur olup bir bütün halinde satılır. Kullanılmayan hizmetlerin iadesi istenemez.
- Firma herhangi bir iptal ve değişiklik durumunda misafirleri 1 gün öncesinden arayıp bilgilendirmekle yükümlüdür.
- Araç koltuk numaraları tur hareketinden 2 saat önce belli olur ve her misafir için sigorta yapıldığından bütün misafirler rehberin bildirdiği koltuklara oturmakla yükümlüdür.
- Rehber yol , hava şartları , doğal afetler seferberlik vb. gibi durumlarda programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Rehber tur programına sadık kalmak şartıyla programda belirtilen yerlerin gezilme sıralamasını değiştirebilir.
Turun hareketine 1 haftadan az süre kala yapılan iptallerde ücret iadesi yapılmaz. 7 - 14 gün kala yapılan iptallerde ücretin %50'si 14 - 21 gün kala yapılan iptallerde ücretin %25'i kesilir. 21 gün ve üzeri sürelerde yapılan iptallerde herhangi bir kesinti yapılmaz.